Andrew Tate

Je kunt online niet meer om hem heen: Andrew Tate. Geboren op 14 december 1986 als Emory Andrew Tate III en sinds dit jaar een fenomeen op TikTok, Instagram en YouTube. Maar waarom ís hij ineens zo beroemd. Heeft het te maken met zijn Bugatti Chiron, de vele modellen met wie hij zich omringd of toch zijn Hustler University?

Andrew Tate Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Andrew Tate

Wie is Andrew Tate?

Op online filmpjes zie je hem constant de wereld rondrijzen of gas geven in zijn gepersonaliseerde Bugatti Chiron Pur Sport á 4 miljoen euro. Zodra hij achter een microfoon zit - hij is geregeld te gast in populaire podcasts, alleen Joe Rogan lijkt nog te ontbreken - doet hij seksistische uitspraken. Eerder werd hij van Twitter geband vanwege vrouwonvriendelijke uitspraken. Ook gaat er een filmpje rond waarin hij een vrouw slaat met een riem, waarvan Andrew Tate zegt dat het met wederzijdse toestemming is.

Andrew Tate's cursus

Tegenwoordig verdient hij het meest aan zijn cursus: de Huslter University. Deze "opleiding" leert je zogenaamd hoe je rijk wordt en om kunt gaan met vrouwen. Deze cursus - waar 50 dollar per maand wordt betaald - heeft volgens onze laatste info 40.000 betalende leden. Tel uit je winst.