'Bedreigde' Mohamed Ihattaren terug bij Ajax

Nieuws
'Bedreigde' Mohamed Ihattaren terug bij Ajax
Nieuws

'Bedreigde' Mohamed Ihattaren terug bij Ajax

'Bedreigde' Mohamed Ihattaren terug bij Ajax

Ajax-speler Mohamed Ihattaren is weer helemaal terug bij de Amsterdamse club. De aanvallende middenvelder is na weken van afwezigheid weer op de club gesignaleerd. Volgens criminelengossip-expert John van de Heuvel zou dit te maken hebben met 'een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu'.

Even dimmen, Telegraaf

Op Instagram reageerde Ihattaren op de berichtgeving van De Telegraaf. Mohamed Ihattaren liet weten 'niks met criminaliteit en bedreigingen' te maken te hebben. Daarnaast maakte hij duidelijk snel terug te zullen keren, aangevuld met een selfie op 'De Toekomst'.

Volgens roddeltante Yvonne Coldeweijer zouden de bedreigingen te maken hebben met "de ex-verloofde van zijn voormalig beste vriend en collega voetballer Zakaria Aboukhlal". Deze meid van 17 jaar scharrelt tegenwoordig met Mo, wat weer tot scheve gezichten in het criminele milieu zou hebben geleid. Hierdoor zou de recherche zich zorgen hebben gemaakt, waarbij er een advies is uitgevaardigd om Mohamed Ihattaren voorlopig even weg te houden van de voetbalvelden.

Niks van waar

Najwa, de zus van Ihattaren, post echter dit op Instagram dat het klinkklare onzin is: "Wij hebben niks met criminaliteit & bedreigingen te maken & staan altijd supersterk."

'Bedreigde' Mohamed Ihattaren terug bij Ajax

De linkspoot moet nog een (kleine) fysieke achterstand wegwerken voordat hij eventueel weer aansluit bij het eerste elftal. Ajax biedt de aanvallende middenvelder een traject op maat aan. Daarbij wordt ook mentale begeleiding geboden. Trainer Alfred Schreuder blijft hoopvol over een succesvolle rentree van de Juventus-huurling, die voor twee miljoen euro definitief kan worden overgenomen.

Schreuder zocht de Amsterdammers zocht Ihattaren twee keer thuis op.